2017-09-17

Promotivna akcija AbbyyFinereader 14 : 10% popusta na 5 i više licenci u paketu.

Akcija se odnosi na proizvode ABBYY FineReader 14 Corporate i Enterprise.

Vrste licenci obuhvaćenih akcijom su sve FineReader 14 Corporate ili Enterprise licence, uključujući pune licence, upgrade licence, edukacijske i government.

Akcija traje za prihvaćene registracije do 31.10.2017.

 

FineReader je sve-u-jednom OCR i PDF softverska aplikacija za povećanje poslovne produktivnosti u radu s dokumentima. Pruža moćne, ali jednostavne za korištenje alate za dohvaćanje informacija zaključanih na papirnatim dokumentima i PDF-ovima.

 

 

Jedinstveno rješenje za razne zadatke za uređivanje PDF-a i usporedbu dokumenata

Nagrađivana tehnologija pouzdanog predvodnika u OCR-u za Windows

 

Najbolji izbor za rad s dokumentima baziranim na papiru i skeniranim PDF-ovima

 

 Karakteristike

  

Pretvorba PDF-ova i skenova

Lako kreirajte digitalne kopije papirnatih dokumenata koje se mogu uređivati bez pretipkavanja i pretvorite skenirane dokumente u pretražive PDF-ove spremne za digitalno arhiviranje s iznimnom točnošću.

Uređivanje i komentiranje PDF-a

Radite s bilo kojim PDF-om, čak i kreiranim sa skenera, baš kao da je dokument koji se može uređivati. Možete uređivati, pretraživati, pregledavati i komentirati, zaštititi za dijeljenje, ispunjavati forme i mnogo više.

 Usporedba dokumenata

Pronađite i pregledajte izmjene u tekstu između različitih verzija istog dokumenta, čak i ako su u različitim formatima PDF-ovi, slike, Microsoft® Office dokumenti, itd.

Automatska pretvorba

Vremenski planirajte obradu dokumenata i pretvorbu da se izvrši automatski u bilo koje vrijeme ili kad dokumenti pristignu u određenu mapu.